ΔιδασκαλίεςΣύννεφα Ευλογίας

Ένα Σωρό Σύννεφα Ευλογίας που Φέρνουν Γρήγορα μια Αέναη Βροχή Επιτεύξεων

Σύντομη Γκούρου Γιόγκα του Παντμασαμπάβα σε σχέση με την Επτάστιχη Προσευχή στον Λωτογεννημένο.

ΝΑΜΟ ΓΚΟΥΡΟΥ !
Αν είσαι έτοιμος να ανοίξεις ένα Τέρμα ή να επικαλεστείς μια Κίτρινη Περγαμηνή και, γενικά, σε κάθε στιγμή και κατάσταση, προσευχήσου μ'αυτό τον τρόπο, κρατώντας το νου σου αδιαχώριστο από το Λωτογεννημένο Δάσκαλο:

ΧΟΥΝΓΚ
Στα βορειοδυτικά σύνορα της χώρας του Όργκυεν, Πάνω στη καρδιά τον μίσχο και ενός λωτού, Βρήκες τη θαυμαστή και υπέρτατη πραγμάτωση. Ως «Λωτογεννημένος» είσαι φημισμένος Και ένας κύκλος αμέτρητων Ντακίνι σε περιβάλλει. Ακολουθώντας τα βήματά σου ασκούμαστε κι εμείς, Σε παρακαλώ έλα να μας δώσεις την ευλογία σου! Ευλόγησε αυτό το έξοχο μέρος, Και σε εμάς, τους εξαίρετους ασκητές, δώσε τις τέσσερις μυήσεις. Διώξε τα εμπόδια που προκαλούν οι ενοχλητικές δυνάμεις και οι εσφαλμένοι οδηγοί, Και χάρισέ μας την υπέρτατη και τις κοινές επιτεύξεις.

ΟΜ Α ΧΟΥΝΓΚ ΜΠΕΝΖΑ ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΕΜΑ ΣΙΝΤΙ ΧΟΥΝΓΚ

ΟΜ Α ΧΟΥΝΓΚ ΜΠΕΝΖΑ ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΕΜΑ ΤΟΤΡΕΝΓΚΤΣΑΛ ΜΠΕΝΤΖΑ ΣΑΜΑΓΙΑ ΤΖΑ ΤΖΑ ΣΑΡΟΥΑ ΣΙΝΤΙ ΠΑΛΑ ΧΟΥΝΓΚ Α ΧΡΙ ΜΑ ΧΑ ΡΙ ΝΙ ΣΑ ΡΑΤΣΑ ΧΡΙ ΓΙΑ ΤΣΙΤΤΑ ΧΡΙΜ ΧΡΙΜ ΤΖΑ ΤΖΑ

Δάσκαλε με τη συνοδεία σου από Ντακίνι, Εμείς, τα αφοσιωμένα παιδιά σου, σε παρακαλούμε Να δώσεις στο σώμα, το λόγο και το νου μας Την ευλογία του Φωτισμένου σου Σώματος, Λόγου και Νου. Δώσε την ευλογία σου ώστε να λάβουμε τις τέσσερις μυήσεις. Δώσε την ευλογία σου ώστε να εξαγνίσουμε τα τέσσερα ρεύματα της ύπαρξής μας. Δώσε την ευλογία σου ώστε να ασκηθούμε στα τέσσερα μονοπάτια. Δώσε την ευλογία σου ώστε να αποκτήσουμε τα τέσσερα Σώματα.

ΟΜ Α ΧΟΥΝΓΚ ΜΠΕΝΖΑ ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΕΜΑ ΝΤΕΟΥΑ ΝΤΑΚΙΝΙ ΚΑΓΙΑ ΑΜΠΙΚΙΝΤΣΑ ΟΜ ΟΥΑΚΑ ΑΜΠΙΚΙΝΤΣΑ Α ΤΣΙΤΤΑ ΑΜΠΙΚΙΝΤΣΑ ΧΟΥΝΓΚ ΣΑΡΟΥΑ ΑΜΠΙΚΙΝΤΣΑ ΧΡΙ

Σαμάγια τζα τζα τζα!

Ερχόμενος στην Τάκρα για το όφελος των όντων, αφού διέμεινα επί επτά ημέρες σε μία τοποθεσία κοντά στο Μπάνγκρι, πήγα σ' ένα μέρος για να επικαλεστώ βροχή για τις σοδειές. Εκεί, ο άρχοντας της Τάκρα, ένας βασιλιάς προστάτης του Ντάρμα, μου έκανε με αφοσίωση ένα αίτημα, προσφέροντας ένα παραδοσιακό λευκό μαντήλι. Έτσι, εγώ, ο Πέμα Ντέτσεν Λίνγκπα, άνοιξα τη Κίτρινη Περγαμηνή αποκαλύπτοντας αυτό το Τέρμα, το οποίο κατόπιν καταγράφτηκε από τον Ούργκυεν Λίνγκπα. Ω, τι θαύμα! Η επτάστιχη προσευχή στον Γκούρου Ρίνποτσε είναι η βασίλισσα των προσευχών! Ο Πέμα Ντέτσεν Λίνγκπα είναι ο βασιλιάς των Τέρτον! Ο Τσέουανγκ Νόρμπου είναι ο βασιλιάς των Κατόχων των Τέρμα! Η μετάδοση της ευλογίας, η βασίλισσα των οδηγιών, αποκτήθηκε! Οι τυχεροί που, επιδιώκοντας τον υπέρτατο σκοπό, ασκούνται στο εξαίρετο μονοπάτι αυτής της προσευχής στον Γκούρου Ρίνποτσε, θα πραγματώσουν χωρίς καμία αμφιβολία όλους τους στόχους τους, θα αποκτήσουν όλες τις σχετικές και απόλυτες ποιότητες και θα απολαύσουν την έξοχη παραμονή στη Χώρα της Μεγάλης Ευδαιμονίας.

Προσευχή για την Αυθόρμητη Πραγμάτωση όλων των Ευχών

Πολύτιμε Γκούρου, Βούδα των τριών χρόνων, Κύριε όλων των σίντι, μεγάλη ευδαιμονία, Αγριεμένη δύναμη που διαλύεις όλα τα εμπόδια και δαμάζεις όλους τους δαίμονες, Σε σένα προσεύχομαι: Δώσε μας την ευλογία σου! Γαλήνευσε όλα τα εξωτερικά, εσωτερικά και μυστικά εμπόδια, Και κάνε όλες τις ευχές μας να πραγματοποιηθούν αυθόρμητα!

Ελληνική Μετάφραση: Κάρμα Γκυάλτσεν Λινγκ, Θεσσαλονίκη, Οκτώβριος 2008